Ponovo osmislite plafon uz Philips OneSpace

U potrazi za osvetljenjem koje vam neće biti opterećenje, Philips OneSpace blistavi montažni plafon, dočarava osećaj prirodnog dnevnog svetla u zatvorenom prostoru.

Sve počinje sa snom, koji se gradi na tehnologiji, a sada i vi možete transformisati bilo koji enterijer u spokojan, umirujući prostor sa, predivnom, homogenom, svetlošću koja stvara isti dobar osećaj  kao što izgleda. Kada se jednostavan proces instalacije OneSpace svetiljke kompletira, ni jedan izvor svetlosti nije vidljiv… Dizajn nosača vam omogućava lak pristup infrastrukturi zgrade koja se nalazi iznad svetiljke. Standard od koga je započeto kreiranje ove svetiljke, jeste neveratno tanak i kompaktan dizajn sa uniformnim svetlom.

Montažom OneSpace svetiljke ne dobijate samo dovoljnu količinu svetla i lep izgled, već i energetski efikasan sistem, koji ima I dodatnu karateristiku povećanja akustičnosti vašeg prostora.

Ova vrhunska svetiljka poslednje tehnologije daje vam samopouzdanje kod zadovoljavanja svih najviših standarda poritvpožarne zaštite uklopljena u neverovatan estetiku koja će se savršeno integrisati u moderan dizajn vašeg prostora.

Svetlosni i dizajneri enterijera uvek traže svetlosna rešenja koja su jednostavna, pouzdana i zadovoljavaju sve estetske kriterijume na užurbanim prostorima kojima treba vrhunsko svetlo. Montaža OneSpace rešenja vam rešava dva problema jednim udarcem.

Philips OneSpace je neverovatna, minimalistička plafonska svetiljka koja eliminiše senke i kreira briljantan, a ipak ne blještav prostor.

Sistem za montiranje poseduje zaštitni faktor za pet puta veće težine od težine samog panela, tako da je savršen za montiranje na javnim mestima. Iskustvo dnevne svetlosti koju pruža OneSpace stvara neverovatno funkcionalan prostor za rad, kupovinu, ručavanje, čitanje itd. a lista se samo nastavlja.