Javno Osvetljenje

Javno Osvetljenje

Tokom prošle i ove godine Kompanija Blagojević d.o.o. Novi Sad se bavila javnim i parkovskim osvetljenjem Opština širom Vojvodine svetiljkama sa LED izvorima svetlosti. Philips LED svetiljke su isporučene i montirane u Opštinama Novi Kneževac, Titel, Opovo, Bečej i Nova Crnja. Fokus je bio na energetski efikasnim rešenjima, tako da se dobijala ušteda u potrošnje električne energije u javnom osvetljenju od preko 70%.

U Opštini Novi Kneževac su montirane svetiljke tipa TownGuide u naselju ’’Smiljevača’’, a u ulici Kralja Petra svetiljka tipa Selenium LED proizvođača Philips.

U Opštini Titel u naselju Šajkaš su montirane svetiljke tipa UniStreet proizvođača Philips.

U Opštini Opovo isporučeno je i instalirano 100 parkovskih svetiljki tipa TownGuide proizvođača Philips i to u mestima Opovo, Sakule, Sefkerin i Baranda.

U opštini Bečej je sanirano stanje osvetljenja u nekoliko ulica i osvetljen je potpuno novi kružni tok. Za osvetljenje ove Opštine su korišćene Philips svetiljke tipa UniStreet i SeleniumLED. Ukupan broj svetiljki je oko 200 komada.

U Opštini Nova Crnja su osvetljenja kompletna dva naseljena mesta: Aleksandrovo i Vojvoda Stepa sa uličnim svetiljkama Philips tipa UniStreet i ClearWay i parkovskim Philips LED svetiljkama tipa TownGuide. Ukupan broj svetiljki za javno i parkovsko osvetljenje ove Opštine je oko 450 komada.