Pod mi šalje poruku – Philips Lighting i Tarkett su lansirali LED svetlosne podne obloge od vinila

Philips Lighting i Tarkett su predstavili vinilne podne obloge koje koriste LED tehnologiju komunikacije sa mušterijama kako bi im se značajno unapredilo zadovoljstvo kupovine.

Specijalno razvijene vinil ploče u sebi imaju ugrađenu vrhunsku LED tehnologiju koja omogućava prodavcima da se reklamiraju, kao i da kominiciraju i navode mušterije kroz bilo koju radnju ili objekat.

Novi sistem osvetljenja podova je uglavnom namenjen za malorpodaju i ugostiteljstvo jer omogućava objavljivanje svetlosnih poruka, kreiranje animacija i reklama na vinilnoj podlozi i stvaranje unikatnog iskustva za mušterije, kako bi se poboljšala prodaja.

Osvetljeni vinil podovi omogućavaju širok dijapazon dekora i modernih finša kao što su drvo, mineralni efekti i različiti grafički dizajni. Ovakve podloge se kreiraju korišćenjem inovativne svetlosne formule, koja omogućava prozirne svetlosne efekte. Povezano LED osvetljenje na podu omogućava da displeji budu pre-programirani ili personalizovani jednim dodirom ekrana smart telefona ili običnim klikom miša na računaru. Takođe, vrlo lako se može prikazati i internet sadržaj u realnom vremenu, jer se sistem za menadžment može povezati sa, recimo, eksternim nalogom na socijalnim mrežama i tako prikazivati sadržaj sa vašeg twitter profila. 

Kako ovaj sistem tačno izgleda možete videti na sledećim fotografijama: