Philips podigao igračko iskustvo na viši nivo.

Pripremite se za igračke doživljaje, toliko živahne da će i vaše okruženje da oživi.

Razer Chroma i Philips Hue sada donose reaktivno osvetljenje vašeg igranja – tako da možete poplaviti svoju sobu bojom svakog pobedničkog pokreta.

Da li ste uvek želeli tu dodatnu pomoć prilikom igranja igre? Ili da postanete još više fokusirani kada istražujete strane svijetove u igri? Sa Razer Chroma i Philips Hue integracijom moći ćete to učiniti! Šareni efekti na opremi Razer Chroma periferija za granje, sada se mogu proširiti na celu sobu pomoću vaših Philips Hue svetala. Bez obzira da li su to boje koje ukazuju na to da vaš heroj možda neće preživeti još dugo i da mu treba lečenje, ili ambijentalne boje povezane sa okolinom koju istražujete, Philips Hue kopira efekte vašeg Razer hardvera i čini ih da se ističu jos više!

Više od običnih gaming svetala.

Čak i kada se ne igrate, ili želite da napravite pauzu od premlaćivanja protivnika i dalje možete dobiti odlične svetlosne efekte sa vaših Philips Hue svetala. Sve će izgledati savršeno kada svojim prijateljima budete prikazivali gaming setup i budete želeli da se na vašim Razer Chroma uređajima i Philips Hue lampama prikazuju živopisni talas ili impulsni efekti kakve nisu videli nikad pre.

Bez obzira na žanr igre ili naslov koji igrate, stil igranja igrača i podešavanje igara nisu samo lične preferencije, već jedinstveni izrazi individualnosti. Razer Chroma predstavlja više od menjanja boja, otvara beskrajne opcije za personalizaciju sa kojima se možete igrati, osnažujući vas da podignete svoj lični stav i svoj stil igre na viši nivo!