Osvetljenje prodajnog lanca Galerije Podova

Kompanija Blagojević je, u saradnji sa Galerijom podova iz Bačke Palanke, uradila sanaciju osvetljenja u tri maloprodajna objekta Galerije Podova i to: Galerije Podova u Beogradu, u ulicama Cara Dušana i Pariske Komune, kao i u Sremskoj Mitrovici. Dosadašnje iskustvo Galerije Podova sa zastarelim osvetljenjem, govori da su kupci iznosili pojedine proizvode na dnevnu svetlost, kako bi se videla prava boja i nijansa proizvoda, jer pod slabim i lošim osvetljenjem nisu imali jasnu sliku šta kupuju, ni kako se proizvod uklapa u njihov ambijent. Ovo je stvaralo probleme kako kupcima tako i zaposlenima Galerije Podova.

Nakon ugradnje LED osvetljenja zaposleni su preneli marketing timu informaciju da je problem prevaziđen jer kupci više ne iznose robu zadovoljni osvetljenjem.

U Galeriji Podova u Beogradu, Cara Dušana, zastarela fluo rasveta zamenjena je novim LED svetiljkama i ostvarena je ušteda od preko 70%. Za osvetljenje ovog objekta korišten je program rasvete Philips Ledinare.

U Galeriji podova u Beogradu, Pariske Komune, dotrajala fluo rasveta zamenjena je LED svetiljkama i ostvarena je ušteda od preko 75%. Nakon sanacije rasvete primećeno je značajno povećanje prodaje u večernjim satima.

U Galeriji Podova u Sremskoj Mitrovici urađena je kompletna zamena starog fluo osvetljenja i ugrađena LED rasveta. Ostvarena je ušteda od preko 65%. Kupci koji redovno posećuju lokal izjavili su kako je jako lepo renoviran, iako je samo zamenjeno osvetljenje.