Industrijski i Retail Linijski Sistem Osvetljenja – Maxos fusion

Vrhunske performanse, ogroman broj novih optika, posebno za retail segment, će omogućiti da zadržite postojeće i privučete  nove korisnike kako bi bili još uspešniji.

Maxos-fusion-LED-trunking-Brochure

 

Poslovanju je potrebno osvetljenje koje spaja kvalitet, efikasnost i atraktivan izgled pored malih ukupnih troškova vlasništva (TCO). Sa iskustvom od 20 godina i mnogo projekata koje smo uradili sa linijskim osvetljenjem, razumemo izazove sa kojima se suočavate i razvili smo rešenja koja će vam pomoći da ih prevaziđete.

Maxos fusion je prilagodljiv linijski LED sistem koji pruža odličan kvalitet svetlosti a smanjuje troškove energije više od pola u odnosu na fluorescentne lampe. Pored toga što je šampion energetske efikasnosti, takođe smanjuje troškove instalacije i  održavanja a povrh toga, takođe ćete uživati punu slobodu kod  pozicioniranja i rasporeda svetiljki u skladu sa vašim ciljevima i željama.

Potpuno pripremljen za internet eru, Maxos fusion nosilac na polju konektivnosti. Ne samo da vam može pomoći da znatno štedite energiju, nego može i dodatno unaprediti iskustvo koje imaju vaši korisnici i mušterije. Može čak da prikuplja podatke o kretanju vaših kupaca kao i akcija koje naprave dok se nalaze u radnji, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite prostor vašeg objekta. Maxos fusion je spreman da bude konektovan na softverske sisteme kao što su StoreWise kao i da iskoristi mogućnost Philips Indoor positioning sistema, koji prati kretanje korisnika, i navigira kupce unutar objekta putem mobilne aplikacije.

 

Pogledajte linijsko osvetljenje megamarketa u Futogu:
http://www.kompanijablagojevic.com/vesti/led-osvetljenje-megamarketa-univerexport-futog/