Finansiranje Energetski Efikasnog LED Osvetljenja

Poštovani,

Kompanija Blagojević je partner Philips Lighting-a već dugi niz godina. Realizovali smo u Srbiji mnoge referentne projekte na polju osvetljenja na koje smo ponosni.  Iza nas stoji veliko iskustvo, kvalitet proizvoda i ono što je veoma bitno za Vas ,  podrška koju naš tim pruža korisnicima naših proizvoda.

U saradnji sa poslovnom bankom, spremni smo da Vam ponudimo adaptaciju rasvete u Vašim objektima, sa ciljem da  bitno redukujemo  potrošnju električne energije, a da se u prostoru postigne veći nivo osvetljaja od postojećeg, uz bitno smanjenje troškova tekućeg održavanja i smanjenje emisije ugljendioksida. Svaki zastoj iz bilo kog razloga košta, tako da i o tome treba voditi računa prilikom odabira opreme.

Namera

Molimo Vas da sagledate Vaše potrebe i trenutno stanje, kako bismo organizovali poslovni sastanak, jer pored ponude, radimo i svetlotehničke proračune i raspored osvetljenja u zavisnosti od potreba. Nakon obilaska i dobijanja Vaših zahteva, predložićemo optimalno rešenje prilagođeno Vašem stanju u prostoru, kako bi svetlo bilo tamo gde treba i u potrebnoj količini. Organizovali bismo Vam prezentaciju našeg rešenja i predstavili predložene uzorke svetiljki, koje možete i testirati kako biste se uverili u visok kvalitet, dizajn i završnu obradu. Pored kvalitetne opreme nudimo Vam i veliko iskustvo u osvetljenju sličnih objekata širom sveta, i što je još važnije,  u Srbiji.

Ciljevi

Brojne reference i zadovoljni korisnici, kao i sertifikacija proizvoda od strane domaćih i stranih laboratorija, te prisustvo Philipsa u Srbiji dugi niz godina, ukazuje na sigurnost saradnje. Biće nam velika čast da prepoznate kvalitet kompanije Philips kao globalnog lidera u segmentu osvetljenja i naše kompanije kao pouzdanog partnera na srpskom tržištu, gde se i na projektima sa međunarodnom konkurencijom, obično izabere naše rešenje, kao energetski najefikasnije i ekonomski najisplativije.

Spremni smo da Vam dostavimo i više rešenja, gde biste imali mogućnost da izaberete varijante sa  upravljanjem i slično.

 Što se finansijskog aranžmana tiče, napravili smo Vam predlog rešenja koji se odnosi na produženo finansiranje uz minimalne kamate i otplatu rata od uštede:

Period finansiranja u trajanju od 5 godina

Kako

Sigurni smo da ćemo ispuniti Vaše zahteve i da ćemo biti ponosni na zajedničku realizaciju.

 Srdačno Vas pozdravljamo.