Dekorativno osvetljenje Pupinove Palate u Novom Sadu

Poslovno stambeni kompleks Pupinova Palata nalazi se u samom centru Novog Sada, na jednoj od najlepših i najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu. Raspoređen je u tri lamele, a koncepcija objekta podređena je potrebama budućih vlasnika i predstavlja savršeni balans kvalitetnog života u modernom vremenu.

Ovakav kompleks će u velikoj meri doprineti unapređivanju nivoa poslovanja i stanovanja u najužoj zoni centra grada, a Novom Sadu nesumnjivo dati mogućnost da stanea rame uz rame sa svim evropskim gradovima koji slične komplekse sadrže u svojim centalnim zonama. Savremenom arhitekturom brižljivo uklopljenom u staro jezgro grada, Pupinova palata predstavljaće ponos grada i doprineti upečatljivijoj i dostojanstvenijoj slici Novog Sada i cele Srbije.

Kompanija Blagojević doprinela je izgledu ovog objekta projektovanjem dekorativne rasvete koja se nalazi na vrhu kule, postavljena u tri reda. Philips dekorativne svetiljke koje su ugrađene imaju mogućnost kreiranje svetlonih animacija kao i prilagođavanju potrebama objekta ili željama investitora.

Kompletno otvaranje Pupinove Palate se očekuje uskoro, a prolaznici i naši dragi Novosađani već sada mogu uživati u divnim svetlosnim animacijama tokom noćnih časova.