Evropska Unija zabranjuje Fluo Rasvetu! Predjite na LED!

Pravim profesionalcima nikada nije bilo lakše da pređu na LED rasvetu.

Evropska Unija je uverena u višestrane prednosti LED-a i ovaj tip rasvete stavlja u središte pažnje: Primenom Uredbe EU o ekološkom dizajnu (EU Ecodesign RegulationC) 1. septembra 2021. godine zemlje EU će postepeno ukinuti brojne konvencionalne izvore svetlosti kako bi prešle na ekološki prihvatljivije i energetski efikasnije osvetljenje.

Da bi prebacivanje bilo lakše nego ikad, Philips nudi brza i laka rešenja kao i direktne zamene za sva zastarela svetlosna tela koja su se do sada koristila. Sastavili smo kompletan set alata kako bismo vam olakšali prelazak na LED.

 

prednosti led osvetljenja, zamena za fluo

Prednosti LED osvetljenja

Pređite na LED – podržano od strane EU

Od septembra 2021. EU će primenjivati dve ažurirane uredbe: Uredbu o ekološkom dizajnu (SLR) i Uredbu o označavanju energije (ELR). Obe imaju za cilj da dodatno povećaju vođstvo industrije osvetljenja u održivosti i obezbeđivanje značajnih ušteda energije za proizvode i sisteme osvetljenja.
Preuzmite naš liflet za sve što trebate znati o propisima – plus kompletan pregled preporučenih Philips LED zamena za postepeno ukidanje konvencionalnih sijalica.

Prelazak na LED – pojednostavljen

 

Za sve informacije i pitanja o zameni stare rasvete saljite na: office@kompanijablagojevic.com ili nas pozovite +381 21 21 55 888

 

Brošuru za više informacija i lakši prelazak na LED preuzmite ovde: >>Brošura prelazak na LED<<