Tri nagrade za lidera u osvetljenju

Kompanija Philips Lighting je i ove godine, tradicionalno, održala regionalni samit svih Philips distributera i uručila nagrade, kako za istaknut rad, tako i za najbolje projekte koji su obeležili 2017-tu godinu. Samit je ove godine održan u Skoplju (Makedonija) gde je regionalna kancelarija Philips-a, u saradnji sa Makedonskim vlastima, kreirala spektakularnu atmosferu u centru grada, osvetlivši sve objekte koji odaju utisak antičke Makedonije, a ovakav prizor nikog nije ostavio bez komentara.

Kompanija Blagojević je ove godine nagrađena sa čak tri nagrade, kako za predan rad tako i za veliki doprinos u osvetljenju na našim prostorima, a posebno se ističe nagrada za projekat od velikog kulturološkog značaja – Muzej Savremene Umetnosti u Beogradu. Ovaj muzej se sada nalazi na vrhu liste muzeja koje morate posetiti u Evropi i privlači ogroman broj stranih turista, koji do sada nisu imali prilike da čuju za našu zemlju, a njegovom lepotom i izgledom se sada ponose svi Beograđani. Vazno je napomenuti da su samo tri projekta iz prošle godine izabrana kao svojevrsni prezenteri moći i snage kompanije Philips u osvetljenju, stoga nam je posebno drago da upravo projekat koji je izašao iz naše kuće krasi portofolio kompanije kao što je Philips Lighting.

Takođe smo ponosni na “Partner Sertifikat” koji garantuje Philips kvalitet za sve proizvode i usluge koje izađu iz naše kompanije, a i ove godine smo prestižni članovi “Philips Kluba Milionera” za ostvaren promet blizu dva miliona eura.