Philips UV-C dezinfekciona lampa
Philips LED svetiljke za dezinfekciju

Kako se nalazimo u veoma teskom razdoblju i suočavamo se sa nevoljom sa kojom se bori celo čovečanstvo, dezinfekcija, čistoća i mere zaštite protiv virusa su postale broj jedan prioritet za svaki posao, kao i za kućnu bezbednost. Philips ima 35 godina iskustva u UV-C osvetljenju i snažnu ekspertizu u primeni. Sada predstavljamo novu paletu svetiljki koje služe upravo za zaštitu u ovako specifičnoj situaciji. UV-C osvetljenje ima moć neutralizacije većine mikroorganizama. Dezinfikuje zračene površine koje sadrže bakterije i viruse i pomaže da se smanji njihovo širenje još više. U ugostiteljskim oblastima, školama i javnim toaletima. U kancelarijama, prodajnim mestima i fabrikama. Čak i na vidovima transporta kao što su avioni, autobusi i vozovi.

Philipsova UV-C stona lampa može da dezinfikuje sve površine i objekte za samo par minuta. Jednostavnim i bezbednim korišćenem možete vrlo lako dezinfikovati kućne prosorije, dnevni boravak ili spavaću sobu, kao i neki od poslovnih prostora u kome boravi mnogo ljudi npr. frizerski salon, prodavnicu, butik ili neku radionicu. Lampa se ostavlja na sredini prostorije, poželjno na stolu ili nekoj polici, uključi u struju i ostavi na tajmeru kada da izvrši dezinfekciju. Uređaj će se upaliti kada u prostoriji ne bude boravio niko, jer u sebi ima ugrađen senzor pokreta i tek kada napustite objekat uređaj će početi sa radom. Ukoliko se detektuje neki pokret ili ukoliko neko uđe u prostoriju uređaj se gasi. Preporučeno vreme dezinfikovanja za kućne prostorije je: 45 min za dnevni boravak, 30 min za spavaću sobu i 15 minuta za kupatilo.

philips uv-c deyinfekciona lampa

Dezinfikujte svoj dom od mikroba na efikasan i jednostavan način

Rizik od zaraze i širenja bolesti od virusa i bakterija je veoma prisutan. Na površinama i predmetima koje dodirujemo, kao i u vazduhu koji udišemo. Philips UV-C lampe svetila su brz i efikasan način da se iskoristi snaga UV-C svetlosti za dezinfekciju patogena.

Philips UV-C dezinfekciona lampa može za nekoliko minuta efikasno deaktivirati viruse, bakterije, plijesni i spore. Sve bakterije i virusi do danas otkriveni reaguju na UV-C dezinfekciju. Tokom laboratorijskog ispitivanja, Signify UV-C izvori svetlosti uništili su 99% virusa SARS-CoV-2 na površini sa vremenom izlaganja od 6 sekundi. Kako znamo da izlaganje UV-C može biti štetno za oči i kožu, dodali smo dodatni sloj zaštite korišćenjem ugrađenih senzora i tajmera. Jednostavni su za upotrebu, sa konciznim upravljačkim panelom i glasovnom podrškom.